marți, 14 august 2007

Holiday(s), days, days, days

Bonjurica, bonjurica. Iaca a hotarat Bruce Almighty ca eu sa ma intorc pe meleagurile mele, care nu-s nici macar natale si sa va impui voua capu' cu tot felu' de povestioare de prin vacante :p.
Therefore, voi incepe prin a va povesti cum am descoperit ca nu pot fi sotie de rabin. ;))
He, he heeeeee...copiii mei...se facea ca eram o data ca niciodata (si cand spun "niciodata", I mean it) la Cristian, intr-o tabara care isi tot propune de cativa ani incoace sa fie challenging pentru mintile sarmanilor copii care se vad aprobati. (culmea e ca si reuseste ce-si propune)
Si in aceasta mirobolanta tabara, intr-o zi cu soare, eu am nimerit in grupa care avea drept task sa se comporte o zi intreaga ca si cum ar fi fost evrei hasidici. Tipii astia se cred tare misto, dar in realitate se agata de niste fanatisme religioase care (Slava Domnului) nu sunt trecute nicaieri prin Biblie.
Asadar..ce-am avut noi de facut? am avut de stat la intreaga rugaciune de dimineata..care ca dimensiune temporala se potriveste definitiei mele de "al naibii de lung", la intreaga rugaciune de dupa amiaza (tot din categoria "al naibii de lung"), sa spunem binecuvantare pentru orice firmitura de aliment de pe masa (ai cuvantul meu de onoare, draga cititor, ca-ti piere si ultima urma de pofta) si acum....partea care mi-a placut cel mai mult..sa ascultam povesti.
Povestile chiar erau haioase, iar unele dintre ele chiar aveau acoperire in ce se intampla in viata cotidiana. take this one for example: (e doar haioasa:D)
"A fost o data un om care avea marfa interzisa si vroia s-o treaca de vama. Si-a mai fost, in aceeasi data, un rabin care n-avea pasaport si tot vroia sa treaca de vama.
Acesti doi oameni s-or intalnit intamplator (cum se-ntampla toate lucrurile bune) la vama, iar nenea cu marfa interzisa ii cere ajutorul rabinului:
"Mai, tu esti un nene misto si tie iti da voie lumea sa treci fara sa te intrebe, poti sa ma ajuti sa trec marfa asta ilegala de granita?"
"Bineinteles, fiul meu." zice Rabbi zambind.
"Cum?"
"Spunand adevarul."
"WTF?"
"Uite" zise Rabbi" incarca marfa la mine in caruta si-ai sa vezi ca o trec de vama zicand adevarul. ridica omu' din umeri, ii da marfa... In sfarsit, vine vamesul.
"Rabbi, pasaport ai?"
Rabbi zice, "Nu"
"Da' marfa interzisa? "
Rabbi raspunde, facand cu ochiul "O gramaaaaada"
Vamesul zambeste si-l lasa pe Rabbi sa treaca"
THE END

Until Further "Tales from the Cryptkeeper"...DON'T FORGET TO TELL THE TRUTH. ;) might help.
TO BE CONTINUED....

Un comentariu:

Dany boy. spunea...

Nice story;) . Intrebarea mea e ... traficantu' ala shi-o mai luat marfa inapoi? :-?