joi, 28 iunie 2007

De la tembelizor

Patrate, cerculete cu numere de 2 cifre inscrise nonsalant in ele (12, 16, 18) pretind ca actioneaza impotriva violentei si a sexualitatii nepotrivite pentru anumite categorii de varsta.
Dar, Da, sexul e publicitate. Sexul *vinde* publicitate si *face* publicitate.La fel si "bataile si impuscaturile". Si presupun ca tu, dragul meu cititor, eventual amator de uitat (a se citi "zgait" sau "holbat" ) la cutia ceea cu ecran la capatul tubului catodic, nu ti-ai pus niciodata intrebarea "de ce atat de multe 'showuri' contin *expresii licentioase*, *nuditate*" si alta traznai de felul acesta pompos si bombastic formulate astfel incat sa sune din coada cat de tare pot si sa dea impresia ca poporul e pazit cu strasnicie de orice ar insemna "profanarea puritatii de altfel naturale a omului"(tare ciudat si cliseul asta...e plin de pleonasme).
Asa-i ca doar reclama la emisiunea Laurei Andresan (parca asa o cheama) ti-a atras atentia, ca atunci cand dormeau ai tai ai deschis macar o data televizorul sa vezi ce orgie violenta se intampla in spatele BMW-ului politistilor de la sectiile obscure de politie din filmele americane, sa vezi ce mai fac fetele? Si nu te deranjeaza?
Vrei sa spui ca nu te deranjeaza ca primatele astea mai evoluate (aka "oameni") nu reusesc sa se exprime decat prin sex si violenta? Vrei sa spui ca nu te deranjeaza ca la fiecare 10 minute de emisiune mai apare cat o piesa de lenjerie intima cu purtatorul la vedere? Sustii ca nu e o problema ca mai bine de 50% din ce vezi pe ecran e vulgar?
Atunci te lasam sa involuezi.


P.S. Nu se militeaza pentru excluderea totala a ceea ce este general recunoscut drept "sexy" sau "atragator" din punct de vedere fizic. Se pune doar un punctisor pe "i" in ceea ce priveste vulgaritatea, caci aceasta este reala problema.

Un comentariu:

Blue Desire spunea...

Adevar graiesti!Prea multa falsitate in zilele noastre...Traim intr-o mlastina...jalnic...